Brugsvilkår

BoatPhone – din digitale nødraket

Boatphone app; Til dig der sejler kystnært og har telefondækning  – og som ønsker ekstra sikkerhed. Med boatphone app kan du ringe til andre Boatphone brugere ved havari eller andre problemer. I vores app kan du, se andre både i nærheden og ved at klikke på en båd får du ejerens telefonnummer synligt.

Du kan inden sejlads se, om der er andre både ude i dit farvand.

Der er mulighed for at indtaste MMSI-nr og kaldesignal, som også bliver vist sammen med dit telefonnummer.

For at bruge BoatPhones funktionalitet kræver det at du har et abonnement.

Abonnementet koster 119kr for et år.

Opkrævningen vil ske via din iTunes-konto i App Store ved bekræftelse af købet.

Når dit abonnement udløber, vil det automatisk blive forlænget, med mindre du har stillet det i bero senest 24 timer før udløbet af abonnementet. Abonnementet opkræves fra din iTunes-konto 24 timer før udløbet af abonnementet. Princippet med automatisk forlængelse af abonnementet, hvis det ikke opsiges inden udløb, er et krav i App Store fra Apple.

Den automatiske fornyelse af abonnementet og betalingen kan fjernes ved at gå ind i dine konto-indstillinger efter køb af et abonnement og ændre disse.

Et købt abonnement kan ikke opsiges, lige som det heller ikke kan stilles i bero i abonnementsperioden.

Hvis der tilbydes en gratis prøveperiode, så vil den ubrugte del af en gratis prøveperiode fortabes, hvis der købes et abonnement til BoatPhone.

BoatPhones privatlivspolitik kan ses her.

Du kan stadig nå det!

Download Boatphone appen allerede i dag, så er du klar til næste sejltur. Vi glæder os rigtig meget til at være med på din næste sejltur!

Vil du høre mere?

Boatphone en ny dansk App, som vi håber i vil tage rigtig godt imod. Så få sejlvenner og/eller jeres klub med og vend gerne tilbage med spørgsmål og idéer til forbedringer på mail.

Boatphone ApS – Snerlevej 47, 6710 Esbjerg V – CVR: 39990326